Premium Class Load Protection Solutions

Kiristekalvo, 100% kierrätettävä pakkausmateriaali

Kiristekalvo, 100% kierrätettävä pakkausmateriaali

Kiristekalvo on yksi käytetyimmistä pakkausmateriaaleista koko maailmassa. Kalvojen laajan valikoiman ja erilaisien käyttömahdollisuuksien ansiosta se soveltuukin erinomaisesti monentyyppisten tuotteiden suojaamiseen.

Viime vuosina keskustelu on kääntynyt yhä enemmän ympäristön suojelemiseen ja pakkauskalvojen kierrätyskelpoisuuteen. Vaikka ongelmaa ei olekaan vielä täydellisesti ratkaistu, on kierrätyskelpoisuuteen ja materiaalivaihtoehtoihin kehitetty jo erinomaisia ratkaisuja.

Kaiken kaikkiaan, kyse on enemmänkin yhteiskunnan organisoimasta kierrätysohjeistuksesta ja ihmisten asenteista.

Koneiden ja laitteiden kehitys on antanut mahdollisuuden käyttää kiristekalvojen ominaisuudet paremmin hyväksi. Kalvon esikiristyslaitteisto antaa paitsi paremman sidonnan, myös taloudellisemman lopputuloksen. Lisäksi kalvokierrosten määrää voidaan vähentää tai käyttää ohuempaa kalvoa kuin 20 vuotta sitten.

Kiristekalvo on valmistettu 100% polyeteenistä, ja se on täysin kierrätettävä pakkausmateriaali. Jotta kalvosta saadaan kaikki hyöty irti ja pakkauksen lopputulos on asiakkaan tarpeiden mukainen, on mahdollista valita ratkaisu, jossa kierrätettävyys yhdistyy tarvittavaan kuormansidontaan mielekkäällä tavalla.

Octomecan koneet testataan aina ennen toimitusta käyttämällä kiristekalvolaatua, joka varmistaa koneen häiriöttömän ja optimaalisen toiminnan. Tarvittaessa voimme toimittaa ko. kiristekalvoa jatkossakin OMC -koneisiin.