Premium Class Load Protection Solutions

Kokonaiskustannus (TCO)

TCO- ajattelulla arvioidaan investoinnin kokonaiskustannuksia koko käyttöiän eli elinkaaren ajalle. Hankintahinnan lisäksi kokonaiskustannuksiin tulee huomioida erilaiset materiaali sekä käyttö – ja ylläpitokulut. Erityisen oleellista on laitteiston luotettava toiminta päivästä toiseen. Koneen yllättävä rikkoutuminen ja käärinnän huono/epätasainen laatu vaikuttavat merkittävästi kokonaiskustannuksiin. Ammattimainen asennus, käyttöönotto, varaosa, huolto sekä laitteen tekninen kehittäminen eli modernisointi investoinnin elinkaaren aikana pienentävät oleellisesti kokonaiskustannuksia.

Octomecan valmistamien koneiden ja laitteiden elinkaaren odotus on pitkä, yli 20-vuotta. Tämän mahdollistaa laitteiden korkea laatu sekä Octomecan tuottamat luotettavat ja kustannustehokkaat elinkaaripalvelut.

Ota yhteyttä: service@octomeca.fi

Elinkaaripalvelut

Octomeca tarjoaa valmistamiinsa laitteisiin monipuoliset ja asiantuntevat elinkaaripalvelut aina koneen asennuksesta ja käyttöönotosta ja lisäoptioihin sekä modernisointeihin asti. Koneeseen on mahdollista päivittää viimeisimmät tekniset innovaatiot missä vaiheessa elinkaarta tahansa tarpeen mukaan.

Ennakoivat huoltopalvelut sekä luotettavat varaosapalvelut ovat tärkeimmät jatkuvat elinkaaripalvelut mitkä vaikuttavat koneen elinkaaren pituuteen, elinkaarikustannuksiin sekä koneen tasaiseen toimintavarmuuteen. Asiakkaan laitteelle sekä tuotantomääriin räätälöidyn ennakkohuoltosopimuksen lisäksi Octomecan ammattitaitoinen huoltohenkilöstö palvelee tarvittaessa myös nopeaa reagointia vaativissa teknisissä tukipyynnöissä.

  • Ennakkohuolto sopimukset
  • Tilaushuollot
  • Koneiden lisäoptiot
  • Koneiden modernisoinnit
  • Asennukset ja käyttöönotot
  • Käyttäjäkoulutukset

Ota yhteyttä: service@octomeca.fi