Premium Class Load Protection Solutions

Huolto ja varaosat

Toimiakseen luotettavasti, kustannustehokkaasti ja korkealla käyttöasteella, tulee tuotannon koneet ja laitteet huoltaa säännöllisesti. Octomecan jälkimarkkinointi tarjoaa asiantuntevan varaosa – ja ennakkohuoltopalvelun kaikkiin Octomecan valmistamiin laitteisiin.

Asiakkaan laitteelle sekä tuotantoon sopivan, räätälöidyn ennakkohuoltosopimuksen lisäksi Octomecan ammattitaitoinen huoltohenkilöstö palvelee tarvittaessa myös nopeaa reagointia vaativissa häiriötilanteissa.

Jälkimarkkinointiosastomme huolehtii myös uusien koneiden asianmukaisesta asennuksesta ja käyttöönotosta. Vaikka koneet onkin testattu tehtaallamme ennen toimitusta, vaatii niiden kytkentä asiakkaan tuotantolinjoihin osaavan henkilöstön. Käyttöönoton ja koulutuksen jälkeen kone on valmiina luovutettavaksi tilaajan käyttöön.

Huoltotilauslomakkeelle

Elinkaaripalvelut

Octomecan valmistamien koneiden arvioitu elinkaari on pitkä, lähes 20 vuotta. Koko koneen elinkaaren ajan Octomecalta on saatavilla alkuperäisvaraosat nopeasti aina tarvittaessa.
Lisäksi koneen modulaarinen rakenne mahdollistaa koneen isommat ja pienemmät modernisoinnit sekä lisäoptioiden asennuksen helposti jälkikäteen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Näin koneeseen on mahdollista saada viimeisimmät tekniset innovaatiot ja lisäoptiot missä tahansa elinkaaren vaiheessa.