Premium Class Load Protection Solutions

Käärintätavat ja tuotesuojaus

Kuinka voimme suojata juuri teidän tuotteenne?

Tuotteet voidaan suojata monella eri tavalla kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi. Octomecan vahvan kokemuksen pohjalta suunnitellun konemalliston avulla voimme ratkaista myös vaativien, tai kooltaan poikkeavien tuotteiden suojauksen. Erityyppisiä sovellutuksia ja kiristekalvon ominaisuuksia hyödyntämällä voimme suojata tuotteet asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti esim. kokonaiskäärinnällä, jolloin tuote on suojattu kaikilta kuudelta sivulta.

Kiristekalvopannat ovat kustannustehokas ja tuoteystävällinen (ei nurkkapainetta) tapa sitoa tuotteet kuljetuksen ajaksi. Lavakuorman alareunaan sijoitetun kalvonkavennuksen tai -köysityksen avulla saadaan parannettua tuotteiden sidontaa aluslavaan ja käärinnän tukevuutta.

Erillinen päällimuoviarkki yhdistettynä sivujen käärintään antaa hyvän suojan likaa ja pölyä vastaan. Tarvittaessa arkilla voidaan muodostaa myös roiskevedeltä suojaava (ulkosäilytys) pakkaus.
Lavakuorman kulmiin asetettavat kulmasuojaprofiilit antavat erinomaisen suojan ja lisätuen tuotteille kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi. Kulmatuet mahdollistavat myös tuotteiden päällekkäin pinoamisen ja käärintämuovin määrääkin voidaan tarvittaessa vähentää.

Logoverho -sovelluksemme mahdollistaa asiakkaan- tai tuotemerkin logon sijoittamisen jokaisen lähetettävän pakkauksen kylkiin. Sovelluksen avulla voidaan saavuttaa hyvää markkinointinäkyvyyttä tuotteiden liikkuessa maailmalla.

Näiden esimerkkien lisäksi valikoimastamme löytyy paljon erilaisia sovelluksia vaativaan tuotesuojaukseen. Autamme mielellämme ratkaisemaan juuri teidän haasteenne!