Kuinka voimme suojata teidän tuotteenne?

kuljetuspakkaukset kiristekalvolla

On monia erilaisia tapoja suojata tuotteet kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Octomecan vahvuus on laaja, vaativien ja kooltaan poikkeavien tuotteiden suojaukseen suunniteltu mallisto. Kiristekalvoa hyödyntävien sovellustemme avulla voidaan tuotteet suojata juuri asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, vaikka kaikilta 6 sivulta.

Kiristekalvopannat ovat kustannustehokas ja tuoteystävällinen (ei nurkkapainetta) tapa sitoa tuotteet kuljetuksen ajaksi.

Erilliset kulmasuojat antavat erinomaisen suojan tuotteiden kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi. Oikein asennettuna kulmatuet mahdollistavat myös tuotteiden päälle pinoamisen.

Erillinen päälliarkki yhdistettynä sivujen käärintään antaa kuljetustuen lisäksi hyvän suojan likaa ja pölyä vastaan. Tarvittaessa voidaan muodostaa myös roiskevedeltä suojaava (ulkosäilytys) pakkaus.

Logoverhosovelluksemme mahdollistaa asiakkaan- tai tuotemerkin logon asentamisen jokaisen lähetettävän pakkauksen kylkiin. Sovelluksen avulla voidaan saavuttaa hyvää näkyvyyttä tuotteiden liikkuessa maailmalla.

Näiden esimerkkien lisäksi valikoimastamme löytyy paljon erilaisia sovelluksia vaativaan tuotesuojaukseen. Autamme mielellämme ratkaisemaan juuri teidän mahdolliset haasteet.

Yhteystiedot

Linkkikatu 9, 21100 Naantali

Octomeca Service Logo

Octomeca Oy

Linkkikatu 9, 21100 Naantali

Tel. +358 2 431 44 09

-

JOHTO JA MYYNTI

-

PROJEKTIT

-

-

-

-

SERVICE

-

Lisätieto/yhteydenottolomake