Kuljetus- ja varastointipakkaukset kiristekalvolla

Kiristekalvolla saadaan toteutettua kustannustehokas ja vahva kuljetuspakkaus. Me ratkaisemme vaikeat ja innovatiivisuutta vaativat haasteet kuljetuspakkauksissa. Käyttämällä kiristekalvoa eri tavoin yhdistelemällä ja integroimalla prosessiin erilaisia lisätoimintoja, asiakas saa kompaktin ja luotettavan pakkauslaitteiston avaimet käteen toimituksella.

Tarvittaessa voimme kehittää kokonaan uuden konseptin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Joustavan organisaation ja modernien suunnittelutyökalujen avulla valmistamme jokaisen koneen juuri tarpeiden mukaiseksi. Asiakkaan ei tarvitse tarjousta pyytäessään tietää erilaisten koneiden ominaisuuksia, vaan lähtökohtana on lopullinen pakkaus. Me huolehdimme teknisen toteutuksen halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kaikki toimittamamme koneet rakennetaan käyttäen nykyaikaista tuotantotekniikkaa ja huippuluokan komponentteja. Tekniset ratkaisut ovat vuosikymmenten kokemuksen ansiosta alansa huippua ja suunniteltu kovaan käyttöön, sekä mahdollisimman vähän huoltoa vaativiksi. Koneet toimitetaan asennuksineen ja käyttöönottoineen. Asiakkaitamme ovat eri tuotantoalojen johtavat ja suurimmat yritykset maailmanlaajuisesti kuin myös pienemmät paikalliset yritykset, joilla on yhteistä korkea vaatimustaso laitteiden ja palvelun suhteen.

Octomeca Oy

Linkkikatu 9, 21100 Naantali

Tel. +358 2 431 44 09

-

JOHTO JA MYYNTI

-

PROJEKTIT

-

-

-

-

SERVICE

-

Lisätieto/yhteydenottolomake